Ik ben een galerie in het Amstelpark begonnen,The Black Box!

Hier een overzicht van schilderijen en tekeningen van mij, zeer speciaal door de zwarte ruimte met een speciaal uitzicht op het Amstelpark

Ik heb er een ruimte bij, kan daar heerlijk schilderen maar ook workshops schilderen gaan geven, met Pinksteren geopend 

Prachtige locatie, vlakbij het Rietveld paviljoen,

Giro paviljoen nummer 6

Amstelpark 1083HZ Amsterdam

4 generaties kunst

Het werk van bijna vijf generaties geeft het verstrijken van de tijd weer en de aandacht voor de uiteenlopende kunststromingen. Van klassieke familieportretten uit de 19de eeuw, academische studies, popart, polaroids, weerbarstige geabstraheerde vormen en maskers uit gerecycled leer tot grootse kleurrijke geabstraheerde landschappen.

De liefde voor kunst is als een estafette stokje, geef het door.

Extra bijzonder voor mij is dat er een selectie van de polaroids van mijn vader Ebri te zien zijn in Arti,  Ebri overleed zeer onverwachts op 48 jarige leeftijd in 1987, voor zijn overlijden zou er een overzichtstentoonstelling van zijn polaroid plaatsvinden in het museum Kruithuis in Den Bosch, deze tentoonstelling werd door zijn vroegtijdig overlijden afgelast.

 Generaties tentoonstelling in Arti vanaf 9mei 2018 t/m 13 juli 2018, zeer bijzondere expositie van mijn overgrootvader, mijn tante, mijn moeder en vader en van mijzelf.

www.arti.nl

 

 

De opening is op vrijdag 25 mei om 18:00 uur door Nico Dijkshoorn, schrijver, columnist en huisdichter van het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Lukt het je niet om hierbij aanwezig te zijn, dan ben je natuurlijk ook op zaterdag 26 mei of zondag 27 mei van harte welkom! Iedere dag is er een gevarieerd programma en zijn er diverse optredens te zien en te horen. Kijk voor meer informatie en bestellen van tickets op de website.

Graag tot ziens in Zaandam!
 

 

Binnenkort is mijn werk te zien op de zevende editie van het Artzaanstad Event, een 3-daagse beurs met 100 kunstenaars en (sieraden)ontwerpers. Ik sta op stand A10, 2e zaal, zie de plattegrond, en zou het ontzettend leuk vinden als je erbij bent

 


Aankomend weekend Artzaanstad

http://artzaanstadevent.nl/